دنیا از دید من

اخبار و تحلیل های شخصی و متفاوت از سراسر وب

دنیا از دید من

اخبار و تحلیل های شخصی و متفاوت از سراسر وب

حاشیه‌های اجرای زنده "یاردبستانی " در دانشگاه فردوسی مشهد

به گزارش  خبرگزاری فارس، پارسا نیوز NewsParsa نوشت؛ جمشید جم در مراسمی که از سوی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، سرود ماندگار یار دبستانی را به شکل زنده در جمع دانشجویان این دانشگاه اجرا کرد اما با توجه به حضور طرفداران موسوی در این مراسم، سرودخوانی جم حاشیه‌هایی نیز به همراه داشت.
در این مراسم تعداد 20 تا 30 نفر از طرفداران کاندیدای شکست خورده انتخابات دهم ریاست جمهوری در سالن حضور داشته و قصد برهم زدن مراسم سرودخوانی جم را داشتند.
در آغاز برنامه و هنگامی که جمشید جم روی سن رفت تا به ایراد سخنرانی بپردازد، طرفداران موسوی وی را هو کرده و علیه وی شعار "جمشید برو بیرون " را سر دادند. هنگامی که جم در آغاز سخنان خود عنوان کرد که سرود یار دبستانی را برای شهدای انقلاب خوانده‌ام، طرفداران موسوی فضای جلسه را ملتهب کرده و شعار "جمشید حیا کن، دانشگاه رو رها کن " را سر دادند.
وقتی طرفداران کاندیدای شکست خورده انتخابات شعارهایی را علیه جم سر می‌دادند، وی خطاب به آنها گفت: دستانتان را بالا بگیرید تا ببینم تعداد شما چند نفر است؟ طرفداران موسوی دستان خود را بالا گرفتند و باردیگر جم خطاب به آنها گفت: از این بالا که من نگاه می‌کنم تعدادتان به 15 نفر هم نمی‌رسد اما جالب است که این همه سر و صدا می‌کنید.
برپایه این خبر هنگامی که طرفداران موسوی شعار "دو دوتا، پنج‌تا " را سر دادند، مجری برنامه خطاب به آنها گفت: شما در انتخابات هم همین‌گونه محاسبه کردید که گمان کردید در انتخابات تقلب شده است.  

 


خیلی ها ماهواره دارند.خیلی ها انگلیسی بلد هستند.بعضی ها هنوز

عصر ایران – بدترین چیز برای یک رسانه انتشار اخبار خلاف واقع یا خبرهای دروغ است و  هر چه دامنه گستردگی رسانه بیشتر باشد این آفت زیان بار تر شده و تاثیرات سوء آن گریبان طیف بیشتری از جامعه را خواهد گرفت .

در کشور ما  تعیین مدیریت صداوسیما از سوی رهبری نظام به این معنا است که این رسانه باید ملی بوده و در خارج از جناح بندی های سیاسی حرکت کند . چرا که قانونگذار اگر می خواست رسانه صداوسیما حکومتی یا جناحی  باشد  انتخاب مدیراین رسانه را به دست هیئت دولت می سپرد یا اینکه اجازه می داد رسانه های خصوصی نیز در کنار رسانه دولتی تاسیس شوند و به کار اطلاع رسانی بپردازند.

نبود رسانه های خصوصی درقانون اساسی جمهوری اسلامی در کنار سپردن مسئولیت تعیین مدیر سازمان صداوسیما به رهبری نظام به این معنا است که در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران هیچ یک از دو فرمول رسانه خصوصی و رسانه حکومتی  مورد توجه نبوده بلکه هدف طراحان قانون ایجاد یک رسانه " ملی " بوده است که هم بتواند آزادانه از دولت انتقاد کند و هم اینکه تمامی جناح ها و گروه های سیاسی و اقشار و طبقات مختلف جامعه بتوانند از این تریبون استفاده کنند.

متاسفانه با وجودی که هدف اول طراحان قانون اساسی محقق شده و ما در عملا در ایران از داشتن نعمت رادیو تلویزیون  های خصوصی محروم هستیم ، اما در طول 30 سال گذشته ( به ویژه در سال های اخیر) مدیران این رسانه عملا نتوانسته اند یک رسانه به تمام معنا " ملی " ایجاد کنند که آیینه تمام نمای تکثر موجود در جامعه ایرانی ( با همه گرایش های سیاسی ، مذهبی ، قومی و فرهنگی و...) باشد .

در این میان ، شواهد موجود نیز مبین کاهش چشمگیر مخاطبان این رسانه به ویژه پس از رویدادهای پس از انتخابات ریاست جمهوری اخیر در کشور است .

با این حال ظاهرا  مدیران سیما پس از افت چشمگیر مخاطبان بیکار ننشستند و برنامه هایی برای افزایش مخاطبان این رسانه تدارک دیده اند که مثلا در یک مورد آن ( که مورد توجه ما خبرنگاران است ) در برنامه های خبری به ویژه دربخش خبری اخبار 21 شبکه اول سیما قابل مشاهده است .

جدای از انتقادات برخی ناظران از کپی برداری بودن این تغییرات ، ( برخی منتقدان معتقدند اگر رنگ آبی زمینه دکورهای این بخش خبری به رنگ قرمز تبدیل شود از لحاظ دکوری و صوری ( رنگ و لعاب) هیچ فرقی با شبکه فارسی بی بی سی نخواهد داشت ) باید اشاره کرد که مدیران سیما متاسفانه متوجه این قضیه نیستند که مشکل مخاطبان با دکور برنامه ها نبود ، بلکه با محتوای خبری و تحلیل های یک جانبه و عدم انتشار اخبار و وقایع روی داده و ارایه تفسیرهای جناحی و تخریب برخی چهره ها و لاپوشانی عیوب برخی چهره های دیگر و ... بوده است و صد البته تحریف هایی که به عنوان خبرهای واقعی به خورد مردم داده می شود!

برای یک نمونه و برای انجام مقایسه ای از اینکه کیفیت برنامه های سیما ( به ویژه در بخش های خبری و تفسیرهای سیاسی ) هیچ تغییری با گذشته نکرده تنها ارایه دو مثال ( یکی از حدود 6 ماه پیش و یکی از زمان حاضر کافی به نظر می رسد )

در هفته اول بعد از برگزاری انتخابات و هنگامی که شهر تهران و برخی دیگر از شهرها از فضای اعتراض جمعی از معترضان به نتایج انتخابات ملتهب بود ، بخش خبری " بیست وسی " شبکه دو مصاحبه ای از  باراک اوباما رییس جمهور آمریکا را پوشش داد که مطالب بیان شده در آن خبر به نقل از مصاحبه اوباما به گونه ای فاحش خلاف آن چیزی بود ( که درست یا غلط) از سوی رییس جمهوری آمریکا درباره اعتراضات به نتایج انتخابات ریاست جمهوری در ایران ، بیان می شد . به گونه ای که شنوندگان متن اصلی این مصاحبه فحوای سخنان رییس جمهور آمریکا را درباره تظاهرات معترضان در تهران را بسیار محتاطانه توصیف کردند ، در حالی که در بخش خبری بیست و سی به گونه ای غیر قابل باور حرف های دیگری به نقل از رییس جمهور آمریکا درباره حمایت صریح و قاطعانه از " اغتشاشگران " در تهران نقل می شد!

نمونه اخیر نیز چهارشنبه شب ( 4 آذر) و در انعکاس خبر  " نامه " باراک اوباما به لولاداسیلوا رییس جمهوری برزیل درباره سفر احمدی نژاد به برزیل روی داد.

در حالی که در اصل خبر که در روزنامه نیویورک تایمز آمریکا منتشر شده است (که سایت عصر ایران نیز روز گذشته آن را منتشر کرد ) در پاراگراف دوم به نقل از مشاور رییس جمهوری برزیل اشاره شده که اوباما در این نامه از سفر رییس جمهور ایران به برزیل ابراز ناخرسندی نکرده بلکه به رییس جمهور برزیل نوشته است که از فرصت این سفر و در گفت وگوهای خود با احمدی نژاد برای کمک به حل و فصل برنامه اتمی ایران و... استفاده کند ، اما بخش خبری 21 شبکه یک سیما چهارشنبه شب در انتشار این خبر می گوید : " اوباما با نگارش نامه ای به رییس جمهور برزیل از سفر احمدی نژاد به برزیل ابراز ناراحتی کرده و... "
ما فقط از مدیران صداوسیما می خواهیم برای دریافتن اینکه چرا با ریزش مخاطب مواجه اند ، خبر چهارشنبه شب ( 4 آذر ) بخش خبری 21 خود را با این گزارش مقایسه کنند و ببینند چگونه دست بردن در اصل خبر و تحریف اخبار اعتماد بینندگان به رسانه را بر باد می دهد.
البته در خصمانه بودن سیاست های آمریکا علیه کشورمان تردیدی نیست ولی چه نیازی هست برای اثبات مکرر این موضوع ، دروغ پردازی شود؟
واقعیت خبر نیز این بود که اوباما نه تنها از این سفر ابراز ناراحتی نکرده بود ، بلکه از رئیس جمهور برزیل خواسته بود که از فرصت سفر احمدی نژاد استفاده کند و او را برای تکمین از نظر قدرت های غربی ، متقاعد کند.

به نظر می رسد مدیران سیما به جای تغییر دکور و رنگ و لعاب برنامه ها بهتر است محتوای برنامه ها را اصلاح کنند ، تا اینچنین در بخش های خبری به شعور بینندگان توهین نشود و اخبار غیر واقع با هزینه بیت المال مردم به " خورد " آنها داده نشود !

مسئولان محترم صداوسیما باید متوجه شده  باشند که دیگر آن روزهایی که تنها منفذ دریافت اطلاعات مردم  شبکه های سیما بود گذشته است و مردم امروز به کانال های مختلفی برای دریافت و مقایسه صحت اطلاعات دسترسی دارند و البته ، خیلی ها هم انگلیسی بلدند و لذا این گونه خبر دهی بیش از آنکه منافع سیاسی عده ای را تامین کند آبرو و اعتبار رسانه ملی را خدشه دار می کند ( که تا حدود زیادی کرده است ) .
 آقایان فراموش نکنند که صدا و سیما ، ملک طلق آنها نیست که هر گونه خواستند با آبروی حرفه ای آن بازی کنند ، بلکه این سازمان ، رسانه ای ملی است که ذره به ذره اش متعلق به نفر به نفر همه ایرانیان است.

«ازدواج موقت» راه حل یا راه فرار؟

فردا-  پس از وقوع حوادث تلخی از تجاوز به عنف در قیامدشت و لواسان بحث مقابله و جلوگیری از چنین جرایمی میان مسئولین و کارشناسان به شدت داغ شده است و پیشنهادات متفاوت و بعضا متضادی در این زمینه مطرح شده است.  

در شرایطی که عده ای معتقدند این امر نیازمند مطالعات جامعه شناسانه و روانشناسانه بسیاری است اما برخی رواج ازدواج موقت را بهترین شیوه مقابله با تجاوز به عنف می دانند. در این خصوص رئیس پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه آمار تجاوز به عنف به طور کلی در کشور کاهش یافته است اما حوادث تلخ قیامدشت و لواسان موجب بالاگرفتن بحث در این زمینه شده است تسهیل در بهره برداری مشروع جنسی را بهترین راه برای جلوگیری از تجاوز به عنف قلمداد کرد. 

 سردار جعفری با بیان اینکه احکام اسلامی که زمینه های پیشگیرانه دارند مثل تسهیل در بهره برداری مشروع جنسی که در شرع هم پیش بینی شده است، می تواند موجب کاهش تجاوز به عنف شود عنوان کرد: «اگر امکان تمتع جنسی فراهم شود، آن موقع اگر کسی مرتکب جرم شد باز هم احکام الهی تکلیف را روشن کرده است.» اشاره رئیس پلیس آگاهی ناجا به ازدواج موقت یا "صیغه" است که پیشتر علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس به صراحت آنرا مطرح کرده است. او حتی پیشنهاد داد بود که برای جلوگیری از رواج فساد و فحشا در جامعه باید ازدواج موقت را بین «دبیرستانی ها» رواج داد.  

او در این خصوص گفت: «همه ما می دانیم که امروزه دختران و پسران با هم دوست می شوند و روابطی را برقرار می کنند که همه ما می دانیم نامشروع است و حتی در بسیاری از مواقع خانواده ها هم در جریان هستند. ما هم می گوییم باید همین رابطه در جریان باشد اما به صورت مشروع. آنها بیایند و ازدواج موقت کنند.»  

علی مطهری اما در شرایطی بحث رواج ازدواج موقت را حتی برای دانش آموزان کم سن و سال دبیرستانی مطرح می کند که از سوی دیگر نماینده پژوهشی ولی فقیه در دانشگاه ها برای جلویگری از شیوع فساد وفحشا در جامعه راهکاری کاملا متضاد با پیشنهاد مطهری را مطرح کرد. 

 

 حبیب محمدنژاد ضمن پیشنهاد طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها اظهارنظر کرده بود که برای جلوگیری از تحریک غرایز جوانان باید دانشگاه های دخترانه و پسرانه ایجاد شود. طرح چنین پیشنهاد هایی نشان دهنده آن است که هنوز طرح منسجم و مشخصی برای جلوگیری از جرایم جنسی و کاهش میزان فساد در جامعه وجود ندارد. در خصوص طرح رواج ازدواج موقت نظر بسیاری از کارشناسان آن است که این امر برای موارد خاص است و رواج کلی آن در جامعه به صلاح نبوده و ممکن است بنیاد بسیاری از خانواده ها را از هم بپاشاند. 

 از دیگر سو عده ای دیگر معتقدند که به جای بحث ازدواج موقت باید شرایط ازدواج برای جوانان تسهیل شود نه اینکه ازدواج موقت شیوع پیدا کند. از نظر این عده جامعه ما به لحاظ روانی و فرهنگی آمادگی کنار آمدن با ازدواج موقت را ندارد و این مسئله به جز موارد خاص مفید نیست. 

 در همین زمینه "محمد قیوم دهقانی" عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتگو با خبرنگار «فرارو» با اشاره به اینکه اهل سنت است و ازدواج موقت برای اهل تسنن پسندیده نیست، اظهار کرد:« من برای عقاید برداران اهل تشیع احترام بالایی قائلم اما با توجه به مسائل اجتماعی ایران گمان می کنم جامعه ما آمادگی رونق ازدواج موقت را ندارد.» «این امر با توجه به وضعیت جامعه چندان به صلاح نیست خصوصا اگر بنا باشد این بحث برای دانش آموزان دبیرستانی مطرح شود. دانش آموزان دبیرستانی در سن و سالی هستند که احتمال انحراف در آنها زیاد است و چندان قادر به تشخیص خوب وبد نمی باشند.» نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: «به نظر من برای جلوگیری از این اتفاقات باید یک فکر اساسی بشود.

ادامه مطلب ...

افزایش فساد اداری و مالی در ایران

عصر ایران: سازمان شفافیت بین المللی در جدید ترین گزارش خود که روز گذشته (17 نوامبر2009 ) منتشر کرده، جایگاه ایران را از میان 180 کشور جهان در رده 168 قرار داده است .

در این گزارش که به بررسی شاخص فساد در بخش های دولتی پرداخته است ،4 کشور از 5 کشور برتر دنیا از نظر کمترین میزان فساد مالی و اداری در بخش دولتی ، از کشورهای حوزه اسکاندیناوی هستند . کشورهای رده اول این لیست ( که در آنها کمترین میزان فساد اداری وجود دارد) به ترتیب : نیوزیلند ، دانمارک ، سنگاپور ، سوئد و سوییس هستند. رتبه های ششم تا دهم این لیست را به ترتیب کشورهای فنلاند، هلند، استرالیا، کانادا و ایسلند از آن خود کرده اند . ایالات متحده در این لیست در جایگاه نوزدهم قرار گرفته است .

در این لیست 5 کشور آخر ( که در آنها بیشترین میزان فساد اداری و مالی وجود دارد) به ترتیب عراق ، سودان ، برمه ، افغانستان و سومالی هستند . سومالی در رده آخر ( جایگاه 180) و بدترین کشور دنیا از نظر شاخص وجود فساد اداری و مالی است .

نکته جالب توجه در این گزارش جایگاه افغانستان است که تنها یک پله با بدترین کشور دنیا از نظر فساد فاصله دارد . این شاخص افغانستان نشان می دهد که انتقادات جامعه جهانی از دولت افغانستان درباره ضرورت اصلاح نظام اداری در این کشور و مقابله با فساد تا حدود زیادی مستند به وجود اطلاعات و آمار صحیح بوده و فشارهای وارده بر دولت کرزای در افغانستان برای مبارزه با فساد صرفا جنبه سیاسی ندارد .

از دیگر نکات جالب توجه در این گزارش جایگاه ایران در آن است . این گزارش نشان می دهد که فساد اداری و مالی در ایران افزایش یافته و در حالی که جایگاه پیشین ایران در شاخص فساد اداری و مالی در بخش های دولتی در رده 141 بود ، با افت محسوسی رده ایران در گزارش سال 2009 سازمان شفافیت بین المللی به 168 رسیده است . که نشان می دهد ایران یکی از فاسد ترین دستگاه های اداری و مالی را در جهان دارد .

اختلاس های مالی مدیران و دیگر فعالان اقتصادی ، وجود رشوه در دستگاه های اداری و دولتی ، سلامت دستگاههای نظارتی از نظر رشوه پذیری کارکنان و مدیران ، فساد مالی در میان مقام های دولتی و...از جمله شاخص هایی است که در تنظیم گزارش های سالانه سازمان شفافیت بین المللی مورد توجه قرار می گیرد .

روایت حامیان دولت از ترورهای خنثی شده !

در حالی که رسانه های بیگانه قصد دارند سیستمهای امنیتی و اطلاعاتی کشور را تضعیف کرده و آن را ناموفق جلوه دهند اسناد و مدارک به دست آمده از اقتدار و اشراف کامل نهادهای اطلاعاتی کشور بر عملکرد تخریب گران و دشمنان نظام حکایت دارد. در همین زمینه بر خلاف آنچه چندی پیش در رسانه ها منتشر شد هدف تروریست های دستگیر شده توسط وزارت اطلاعات تنها یکی از مقامات دولت دهم نبوده است.

هم زمان با سفر رئیس جمهور به مشهد مقدس وزارت اطلاعات بیانیه ای صادر کرد که در آن از دستگیری یک تیم تروریستی وابسته به دشمنان نظام اسلامی خبر داده شده بود. در این بیانیه آمده بود: " بر اساس اسناد و مدارک کشف‌شده، تروریست‌های مزدور قصد داشتند با طراحی و هدایت سازمان جاسوسی آمریکا در ادامه اغتشاشات و فتنه‌ای که پس از انتخابات ریاست‌جمهوری در کشور به وجود آمد، با هدف القای فضای ناامنی و ایجاد درگیری‌ میان جنا‌ح‌های مختلف سیاسی، یک چهره سیاسی نظام را ترور کنند.بنا بر اطلاعات به دست آمده، تروریست‌ها درصدد بودند اولین بار در روز رای اعتماد مجلس شورای اسلامی به وزیران پیشنهادی دولت دهم و چند روز پیش در آستانه سالروز حماسه 13 آبان و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، یکی از خدمتگزاران دولت را مورد سوء قصد قرار دهند. "

پس از انتشار این خبر برخی منابع رسانه ای این شخصیت سیاسی را کامران دانشجو وزیر علوم فعلی و معاون سیاسی سابق وزیر کشور اعلام کردند.

این در حالی است که اطلاعات به دست آمده حاکی از آنستکه اشخاص اعلام شده در بیانیه وزارت اطلاعات تنها وزیر علوم سابق نبوده است. هر چند دانشجو در یک برنامه تلویزیونی خبر ترور خود را این گونه توضیح داد: "این یک شایعه بود که منبع مشخصی نداشت وفقط از سوی برخی خبرگزاریها وسایتها منتشر شد." اما اطلاعات به دست آمده نشان از آن دارد که با توجه به ریاست دانشجو بر ستاد انتخابات وزارت کشور این تیم ترور قصد داشتند با هدف انتقام از نظام اسلامی دانشجو را هدف قرار دهند.

این گزارش می افزاید: دشمنان نظام قصد داشتند با اعزام این تیم تروریستی زبده که با واکنش بسیار سریع ماموران امنیتی ایران به دام افتادند نه تنها یک نفر که چندین مسئول شاخص را هدف ترور قراردهند. بر همین اساس، تروریست‏ها قصد داشتند چند تن از اعضای کابینه و نیز یکی از اعضای شورای نگهبان را مورد هدف قرار دهند.

همچنین، تروریستها وحامیان غربی آنها قصد داشتند در صورت موفقیت در عملیات درگام های بعدی برای برهم زدن آرامش و ثبات کشور به ترور یکی از مسئولان مهم دولت دهم دست بزنند.

گفتنی است که با احتساب این مورد، سیستمهای امنیتی و اطلاعاتی کشور در سال های اخیر تمامی توطئه های ترور مسئولان عالی نظام و یا بمب گذاری در مراکز حساس پایتخت را شناسایی و کشف کرده اند که کشف شبکه بمب گذاری در نمایشگاه کتاب و دیگر مکانهای عمومی ازاین قبیل است. 

 

منبع:‌فردا نیوز

خرید و فروش مدرک در میدان انقلاب!

کیهان: یک مقام آگاه در مورد خرید و فروش مدارک دانشگاهی در تهران گفت: «قیمت ها در این بازار از 25 میلیون تومان شروع شده و به حدود 50 میلیون تومان می رسد. به عنوان مثال هزینه اخذ مدرک کارشناسی ارشد از این دانشگاهها حدود 25 میلیون تومان است. ولی اگر آخرین مدرک فرد متقاضی دیپلم بوده و تحصیلات دانشگاهی نداشته باشد، این مبلغ به 35 میلیون تومان افزایش می یابد. همچنین هزینه اخذ مدرک دکترا از این مراکز حدود 50 میلیون تومان می شود.»

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه در مورد صحت مدارک دانشگاههای داخلی، استعلام صورت می گیرد، امکان خرید و فروش این نوع مدارک در کشور وجود ندارد. اما از آنجا که تحصیل در دانشگاههای خارجی به صورت مکاتبه ای انجام می شود، مدارک دانشگاههای خارجی به راحتی در داخل کشور خرید و فروش می شود و طی یکسال مدارک مورد نیاز متقاضی را برای وی صادر می کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که این دانشگاهها بیشتر در کدام کشورها قرار دارند؟ گفت: «خرید و فروش مدارک دانشگاهی بیشتر مربوط به کشورهای بلوک شرق و کشورهای شوروی سابق است و دانشگاههای معتبر و مطرح جهانی در بازار خرید و فروش مدارک دانشگاهی فعالیت چندانی ندارند.

وی افزود: «در حال حاضر رشته های مدیریت، حقوق و مهندسی بالاترین آمار متقاضی دریافت مدارک دانشگاهی را به خود اختصاص داده اند.»

در حال حاضر انواع تز با قیمت هایی از 200 تا 300 هزار تومان به فروش می رسد. همچنین قیمت هر فصل پایان نامه کارشناسی ارشد بین 400 تا 800 هزار تومان است درحالی که این قیمت برای هر فصل از پایان نامه مقطع دکترا به 600 هزار تا یک میلیون تومان می رسد

حمله ماهواره ای به صدا و سیما

مهر: رئیس سازمان پدافند غیر عامل از حمله ماهواره ای دشمنان نظام در ایام انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری به صدا و سیما خبر داد.

سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا جلالی در نشست خبری امروز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ای از شهدای دفاع مقدس با بیان این مطلب اظهار داشت: در ایام انتخابات ریاست جمهوری تلاش های زیادی شد تا صدا و سیما از طریق ماهواره از سوی برخی کشورها قطع شود تا تبلیغات فراگیری از این رسانه ملی در خصوص انتخابات صورت می گرفت انجام نشود.

وی افزود : در این زمینه متاسفانه 5 شب متوالی حمله ماهواره ای دشمن علیه صدا و سیما که بر خلاف پروتکل بین المللی است ، صورت گرفت که با اقدامات سازمان پدافند غیر عامل که از چند سال قبل در صدا و سیما آغاز شده بود و کار موازی سازی که در کنار حملات ماهواره ای صورت گرفت مانع از تداوم این تهدید و کنترل این موضوع شد ولی با این حال باید گفت که در شب اول این اتفاق 13 استان نتوانستند مناظرات را از طریق صدا و سیما ببینند.

جلالی ادامه داد: در موازی سازی که در این زمینه انجام گرفت توانستیم در برابر تهدیدات دشمنان بایستیم و امروز نیز باید با ابزاری مدیریتی و استفاده از سیستم سایبر بتوانیم در برابر تهدیدات به طور کامل مقاومت کنیم.

وی تاکید کرد: سایبر امروز از مهمترین موارد در تهدیدات غیر نظامی است که در کشور ما نیز طی سالهای آینده به بلوغ خواهد رسید.

وی در ادامه سخنانش گفت: پدافند غیر عامل که زیر مجموعه ستاد کل نیروهای مسلح است در راستای کاهش آسیب پذیری در حوزه دستگاه اجرایی است و تلاش می کند تا با رویکرد فنی - مدیریتی، تغییر در مفهوم تهدید بتواند در همه حوزه ها در برابر تهدیدات خارجی پایداری کند.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور همچنین گفت: پدافند غیر عامل در اصل دفاع غیر نظامی است و مدیریت بحران در حوادث طبیعی و تهدیدات را بر عهده دارد. نحوه مدیریت بر حوادث کل کشور را در بر می گیرد و در برابر تهدیدات امروزی که همگی آن تهدیدات نرم و سایبری است جلوگیری می کند.

وی با بیان اینکه امروز جنگ از حوزه نظامی به حوزه های دیگر تغییر کرده است، بطوریکه آمریکا در سند 2020 خود اعلام کرده که از تمامی ابزار و امکانات قدرتی خود در برابر تمامی ابزار و قدرت کشور حمله کننده باید ایستادگی کند.

جلالی ادامه داد: اگر امروز کشوری توانسته باشد از فن آوری های برتر سازی استفاده کند می تواند بر تهدیدات موجود تسلط پیدا کند چرا که امروز فناوری اطلاعات، رسانه، عملیات روانی، جنگ اطلاعاتی و بیوتکنولوژی حرف اول را در دنیا می زند.

ادامه مطلب ...

واهمه همسران رهبران گروه 20 از برلوسکنی !

شبکه ایران: همسران رهبران گروه G20 در مدت حضور خود در نشست 20 کشور صنعتی جهان، از روبرو شدن با سیلویو برلوسکنی نخست‌وزیر ایتالیا واهمه داشتند.

00 ظاهراً قرار است برگزاری نشست سران 20 کشور صنعتی جهان همواره با حاشیه‌هایی همراه باشد.

پیش از این، برگزاری تظاهرات اعتراض‌‌آمیز مخالفان این 20 کشور از جمله حاشیه‌های همیشگی برگزاری این نشست در تمامی نقاط جهان بوده است اما این بار، حاشیه‌ای از نوعی دیگر گریبان نخست‌وزیر ایتالیا را در اجلاس G20 گرفت. روزنامه انگلیسی دیلیتلگراف در گزارشی تصویری اعلام کرده است که زنان سران دنیا که به عرف معمول خود، با تمامی سران روبوسی می‌کنند و عکس یادگاری می‌گیرند، این بار از روبرو شدن با سیلویو برلوسکنی نخست‌وزیر ایتالیا واهمه داشته و از روبوسی با وی طفره رفته‌اند.

این روزنامه برای نمونه، با درج تصاویری از "میشل اوباما " همسر باراک اوباما در کنار سایر سران جهان، روبوسی وی با سران جهان از جمله دیمیتری مدودف رییس‌جمهور کشور رقیب آمریکا را با نحوه روبرو شدن وی با برلوسکنی نخست‌وزیر کشور دوست و برادر، ایتالیا مقایسه کرده است.

در این تصاویر دیده میشود که در لحظه روبرو شدن "باراک اوباما " و همسرش با برلوسکنی، همسر اوباما با حفظ حداکثر فاصله ممکن، تنها دست خود را به سوی نخست‌وزیر پرحاشیه ایتالیایی دراز کرده است. برلوسکنی هم در حالی که دستان خود را برای روبوسی دیپلماتیک برای همسر اوباما باز کرده، در واکنش به دست دراز شده میشل اوباما، تنها میتواند دستان باز خود را به نشانه تحسین همسر اوباما تکان دهد.

جالب اینکه چهره رییس‌جمهور آمریکا در این لحظات دیدنی است و به وضوح میتوان ناراحتی را در چهره وی مشاهده کرد.

سیلویو برلوسکنی نخست‌وزیر ایتالیا، دچار رسواییهای اخلاقی زیادی است و حتی همسر وی نیز به همین دلیل تقاضای جدایی از او را داده است و به همین خاطر، در نشست سران G20 تنها فردی که همسر خود را به همراه نداشت نخست‌وزیر ایتالیا بود.